LEJE AF BOLIGgrey-curly-line-design-md-color-small

Som et levn fra ældre tid, hvor et gods havde behov for bolig til de mange medarbejdere, ligger der rundt omkring i landskabet store og små boliger af alle aldre og typer.

Holsteinborg Gods har 43 boliger, hvoraf 37 udlejes. De fleste af disse udlejes som helårsboliger.

Huse, der bliver ledige, vil blive annonceret på denne hjemmeside, og henvendelse med ønske om leje af bolig kan kun ske skriftligt hertil. De kan eventuelt blive skrevet op til en bolig.

Boligerne ligger naturskønt ved skov, mark og vand. De har en størrelse på 120 – 250 m2. Dog er der også nogle få store funktionær- og hovedbygninger. Afstanden til motorveje er ca. 40 km og til København’s centrum ca.105 km.

VORES BOLIGERgrey-curly-line-design-md-color-small

Dommergård

Udlejet. Ejendommen er vel proportioneret og  beliggende med udsigt til mark og skov. Beboelsen er på godt 400 m2 og er velegnet til kombineret beboelse og erhverv. Der er stor have samt dobbeltgarage. Opvarmning med pillefyr. Lejemålet er i god stand.

Kulgravgård

Udlejet. Beboelsen i 2 plan er på 258 m2 . Lejemålet omfatter endvidere værksted, garage samt udhus med terrasse. Opvarmning med Træpillefyr med oliefyr som reserve, samt 1 pejs og 1 brændeovn.
Ejendommen er velegnet til beboelse og erhverv og er i god og velholdt stand. Der er stor have med udsigt til mark og skov.

Fuirendal Portnerbolig

Boligen er på ca. 100 m2 og ligger i en sidefløj til Fuirendal, en fredet hovedbygning. Der er have til lejemålet. Lejemålet består af entré, køkken, lille stue, stor stue, badeværelse og 2 mindre værelser. Opvarmning ved 2 brændeovne og elvarme.
Husleje kr. 4.800/måned + forbrug.

BOLIG UDLEJNINGSSKEMA
grey-curly-line-design-md-color-small

Oplysninger om den potentielle lejer:

Ønsker til bolig